Gå sommeren i møde med ankelkæder

Når sommervejret kommer, er det tid til ankelkæder. Det er et fantastisk smykke for kvinder, når først solen står højt på himmelen. En ankelkæde kan bæres i mange sammenhænge, så længde du har bare ben.

En ankelkæde står godt til såvel sommerkjoler, som nederdele. Den kan give dit look et ekstra løft og gøre dig mere attraktiv som person.

Ankelkæder er et yndefuldt smykke, der får dig til at fremstå mere feminin og smuk. Nogle vælger endda at bære ankelkæder hele året rundt. Det kan man sagtens gøre, den kommer bare mest til sin ret, når du har frie ankler. Ankler der ikke er dækket af et par bukser, men som står alene sammen med et par sandaler, eller bare tæer.

Ønsker du at gå sommeren i møde, bør du købe en kæde til dine ankler. Alle vil blive glade for at modtage det. Så forkæl dig selv eller en bekendt, med en smuk og moderne ankelkæde.

 

Valg af ankelkæde

Det er ikke altid nemt at vælge ankelkæder, specielt fordi du har mange muligheder på hånden og fordi den skal matche dit udtryk. Du kan finde ankelkæder i et væld af materialer og forskellige designs, alt efter behov.

Det afgørende er, at kædens udtryk, matcher din personlige stil. Om du så er til ankelkæder i sølv, guld eller hvidguld gør ingen forskel. Så længe den supplerer til stil og det tøj du bærer.

Der findes mange former for ankelkæder. Du kan finde dem med fast længde, eller du kan vælge justerbare ankelkæder. Der er fordele og ulemper ved begge. Det er klart at justerbare ankelkæder er mere fleksible, da du ikke er bundet til en fast længde. Det betyder at du kan placere den lige hvor du vil omkring anklen, alt efter hvad du ønsker.

Placeringen har ligeledes en betydning for ankelkædens udtryk, så det er en god fordel. Når du vælger størrelse, skelnes der mellem om den er placeret over eller under anklen.

Når du har den over anklen vil der være mere styr på den og den sidder ikke lige så løst. Omvendt kan nogle kvinder godt lide at have deres ankelkæder placeret under anklen. Hvad du vælger, er helt op til dig selv, men hav det i baghovedet når du vælger størrelse.